Raluca Badescu

Imi place sa fotografiez si sa transform intr-o poveste cu parfum unic ceea ce iese din aparat.

Raluca Badescu

©Credit foto: Daniela Ursache

Si ca povestea sa ramana scrisa, imi place ca ea sa ajunga pe paginile unui album, intr-o rama foto sau tablou. In felul acesta parfumul amintirilor se pastreaza si readuce bucuria momentului trait cu fiecare fila de album rasfoita, la fiecare privire catre fotografia inramata.

Va invit si va astept in lumea colectiilor mele parfumate pe website-ul meu: www.fotografiiparfumate.ro.

In plus, pregatesc “povestea fotografiei” asa cum o vad eu si cum o percep in urma experientelor traite alaturi de oameni minunati, fie la cursurile despre fotografie la care am participat, fie la sesiunile foto pe care le-am avut, poveste ce o veti gasi pe paginile acestui site.

Imi place

Imi place F 64 pentru ca la ei am participat la cursuri si seminarii care m-au ajutat sa fac primii pasi “altfel” in fotografie si sa descopar directii si stiluri unice atat pe parte fotografica, cat si pe editare. Imi place aparatura foto pe care am achizitionat-o de la ei, consilierea pe care ti-o ofera echipa de vanzari, printurile de calitate si nu in ultimul rand, blogul plin de informatii utile si de concursuri frumoase.

Imi place Gina Buliga pentru ca se vede frumusetea copilariei in fotografia ei si imi doresc foarte mult sa o intalnesc intr-o zi.

Imi place Mircea Bezergheanu pentru pasiunea cu care fotografiaza si pentru review-urile foarte tehnice si detaliate privind aparatura pe care o foloseste. Fotografiile lui au o frumusete ce nu o pot explica, o pot doar admira pe blogul lui “In Tufisuri.