Ce lucrez

Autenticitate, emotii, frumusete

Pentru ca martie este luna dedicata noua, femeilor, vreau sa povestesc despre frumusete, deschidere, bucurie, incredere, acceptare, dar despre toate acestea in fata aparatului de fotografiat.

Am facut o astfel de “calatorie” impreuna cu Otilia Mantelers, intr-o sedinta foto in care eu urmaream sa surprind o gama de emotii izvorate din mici povestioare extrase din ceea ce traim si simtim zilnic. Ceea ce a rezultat mi-a aratat ca frumusetea izvorata din autenticitate nu are nevoie de tinute speciale sau de decoruri sofisticate, ci doar de o pereche de jeans confortabili, un tricou simplu, si eventual un talisman de suflet sau vreun alt accesoriu vesel care inspira la o stare de bine.

Va invit sa facem impreuna o calatorie in lumea noastra interioara, printre emotiile cu care traim, si sa aducem in fata aparatului de fotografiat acea frumusete unica, a noastra, izvorata din ceea ce suntem ca oameni unici pe acest pamant.

Pot pune si un “strop” de prelucrare intr-o fotografie (cum este ultima din seria de mai jos), pentru a reda cum vad eu frumusetea persoanei care-mi acorda increderea ei. La final veti ramane cu o colectie de fotografii “de suflet”.

Despre mine:

Ma numesc Raluca Badescu si acesta este site-ul meu. Ma puteti contacta aici.

Alte Articole: