Ce invat

Fotografia de familie & copii & maternitate intr-un workshop la mare

Anul trecut, in iunie, am participat la workshopul tinut de Olga Vuscan si Camelia Burduja, doua fotografe talentate de la Cluj, workshop ce a avut ca tema fotografia de familie, de copii si de maternitate.

Ce mi-a placut? Faptul ca s-au impartasit experiente reale din domeniul fotografiei, ca am realizat fotografii de familie, copii si maternitate pe plaja, ca am discutat despre avantaje si dezavantaje legate de lumina, cadrul ideal, compozitie, precum si despre aspectele practice ale derularii unei sedinte foto indiferent de conditiile cu care ne confruntam in calitate de fotografi.

Cu ce am ramas? Cu increderea ca putem oferi clientilor nostri amintiri minunate indiferent de lumina si decor, atata timp ne cunoastem aparatura cu care lucram si cateva notiuni de editare.

Pornind de la acestea, am extras cateva fotografii realizate in cadrul workshopului, pe care le-am editat acum, dupa un an in care am continuat sa studiez, sa cercetez si sa aplic  diverse modalitati de prelucrare (culori, lumina, contrast, etc) in Photoshop si Lightroom.

Am incercat mai multe directii de editare, pe care le-as defini astfel: vintage, romantic purple, romantic blue, si contrast vibrant. La baza lor sta insa ceea ce imi place mie cel mai mult: sa pun accent pe cum simt eu sa redau frumusetea persoanei pe care am fotografiat-o. Va astept cu drag, toata vara, la sedinte foto cu iz de vacanta!

Despre mine:

Ma numesc Raluca Badescu si acesta este site-ul meu. Ma puteti contacta aici.

Alte Articole: