Ce invat

Fotografia culinara, cateva „secrete”

„Secrete ” au fost pentru mine, pana weekendul trecut in care am participat la un workshop depre fotografia culinara cu Denio Rigacci, organizat de F 64. Cine doreste o descriere a workshopului o gaseste aici preluat de pe blogul F64.

Din perspectia mea, de cursant si fotograf in cautare de stiluri diverse si noutate, cursul a fost excelent. Lectorul a prezentat ingredientele retetei lui de succes in fotografia – ca business online si ne-a aratat practic cum se realizeaza un astfel de proiect.

Dintre “secretele” descifrate: asezarea luminilor si cautarea “indulcirii” lor intr-un mod care te face sa te intrebi daca lumina este naturala sau lumina de blit, realizarea unor compozitii inspirate si in trend, cu ingrediente cat mai simple si necostisitoare, alcatuirea unui set de fotografii pe aceeasi tema care sa constituie un proiect, editare “atat cat trebuie”, corecta si echilibrata. Mai jos, va prezint cateva fotografii pe care le-am realizat in cadrul cursului, editate in Lightroom (Lightroom si Photoshop folosesc eu pentru editare in prezent).

Despre mine:

Ma numesc Raluca Badescu si acesta este site-ul meu. Ma puteti contacta aici.

Alte Articole: